NL
NL
EN
Over ons
Over Elements
Kwaliteit
Inspirators
Producten
Bodems
Chocolade Bross
Crémeux
Ringen
Decorettes
Quenelles
Spongecakes
Crumbles
Choc-O-Crisp
Perfect Dessert Salsa
Inspiratie en Tips
Nieuws
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Bordalou Basis met texturen van framboos
CONTACT
Bordalou Basis met texturen van framboos
Naar overzicht
Ingrediënten
Bordalou Basis
Crémeux Framboos
Frambozen
Frambozenconfituur
Limoen
Bereiding
Bak de bordalou diepgevroren 20 à 25 min. op 170°C af, ontdooid 15 à 20 min en laat afkoelen op kamertemperatuur alvorens te ontvormen.
Bedek de bordalou met frambozen en Crémeux Framboos.
Werk af met frambozenconfituur en geraspte limoenschil.
Serveertips
Chocolade Bordje
Bordalou Basis met texturen van framboos
Lemon Squash
Exotic dessert
Dessert By Marco Tola
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Frambozencremeux in de vorm van een echte framboos.
Cremeux Framboos