NL
NL
EN
Over ons
Over Elements
Kwaliteit
Inspirators
Producten
Bodems
Tabletten
Chocolade Bross
Crémeux
Ringen
Decorettes
Diamond collection
Spuitzakken
Quenelles
Spongecakes
Crumbles
Schijven
Choc-O-Crisp
Perfect Dessert Salsa
Inspiratie en Tips
Nieuws
Contact
Home
Inspiratie en Tips
Tapa dessert met Frozen Elements
CONTACT
Tapa dessert met Frozen Elements
Naar overzicht
Maak kleine tapa desserts met Frozen Elements.
Chocomousse
Maxi Quenelle Tanzania
Crumble Brazil Koffie
Decorette Meringue Koffie
Choc-O-Crisp Feuilletine
Chocoladekit
Cress
Serveertips
Crocq'Amisu
Chocolade...
Brownie met Trinité Pistache Cornflakes
Texturen van Framboos
Bordalou Basis met Decorette Meringue Koffie
contacteer ons
Deel dit bericht
Producten
Robuuste en krokante basis op basis van rijkelijke feuilletine.
Choc-O-Crisp Feuilletine
Assortiment van witte en donkere chocoladesperen.
Chocolade Speren
Een crumble met de authentieke en sterke smaak van Braziliaanse koffie.
Crumble Brazil Koffie
Ultrafijne, luchtige meringues afgewerkt met gevriesdroogde koffie.
Decorette Meringue Koffie
Mousse van fondantchocolade Tanzania met bruin fluweeleffect.
Maxi Quenelle Tanzania Chocolade