CONTACT

Over ons

Frozen Elements is een gamma diepgevroren dessertelementen, ontwikkeld door Carlos Deleye (Deleye products), Dirk Peeters (Didess), en ‘Best Pastry Chef of the world 2017’ Roger van Damme. Ze kunnen gebruikt worden als bouwstenen van een kwalitatief hoogstaand en exclusief dessert. U bent steeds zeker van overheerlijke dessertelementen met dezelfde unieke smaak, kleur en textuur.

De perfecte combinatie

Een wereldchef en twee fantastische bedrijven, dat was de start van een succesverhaal die op de dag van vandaag nog altijd uniek in de markt is.

Deleye products

Deleye products is gekend voor zijn fijne patisserie,perfecte afwerkingen en innovatieve vernieuwingen. Daarnaast bieden ze ook totaalconcepten aan, voor onder andere grote restaurantketens zowel op nationaal als internationaal gebied.

Taste is an art... en dat zal ook altijd onze slogan blijven.

www.deleye.com

Didess

Bezieler van Didess, Dirk Peeters, maakt al ruim 20 jaar naar Belgische traditie, hoogwaardige en overheerlijke koekjes voor de horeca.

De belangrijkste ambitie van Didess is het delen van inspiratie, creativiteit en expertise met chefs in binnen- en buitenland, wat resulteert in een rijke variatie aan artisanale en vernieuwende producten die vanuit de kunst en de liefde van het vak zijn ontstaan en met de grootste zorg en deskundigheid zijn bereid.

www.didess.com

Interesse in onze producten?